Op zoek naar trainer?

trainer
Gratis woordenboek Van Dale.
Portugees / Nederlands pt-nl. Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: trainer. tr ai ner de; mv, meervoud: trainers 1 iem. die sporters traint; oefenmeester 2 iem. die mensen bep. vaardigheden aanleert: communicatietrainer.
Basis Train-de-trainer Bewezen effect.
Gerard over Sergio: Wat ik in hem bewonder is de enorme hoeveelheid kennis die hij bezit en de simpele wijze waarop hij dit weet over te brengen. Gerard de Wit studeerde HBO-SPH, is MINT-trainer Motivational Interviewing, NLP-master en was als trainer, adviseur, trainings-acteur en coach ruim 15 jaar werkzaam in het reclasseringsveld en de jeugdzorg in Nederland en op projectbasis in Oekraïne.
Train-de-trainer Uk Puk Trainingen certificering Uk Puk.
Deze training is voor medewerkers in de kinderopvang met een relevante, 4-jarige, hbo-opleiding die binnen de eigen organisatie het programma Uk Puk implementeren of aan de slag gaan met de kwaliteitsbewaking van het programma. Met de train-de-trainer van de CED-Groep wordt u een professioneel trainer.
Trainer worden KNMV.
Via de Academie voor Sportkader kun je bijscholingen volgen die ook meetellen voor de bijscholingseis. Een overzicht en kalender van de bijscholingen via Academie voor Sportkader vind je hier. De bijscholingen die specifiek zijn ontwikkeld voor de trainer komen in aanmerking voor de bijscholingseis.
Oog voor interactie: train-de-trainer voor stafmedewerkers Trainingen NJi.
Bewijs van Deelname voor cursisten Oog voor interactie pedagogisch medewerker op naam. Deelname aan evaluatie en feedback voor het volmonitoren van kwaliteit en implementatie; trainer en organisatie krijgen hiervan rapportage. De gecertificeerde stafmedewerker neemt gratis deel aan Oog voor interactie-studiedagen voor intervisie en updates van het trainingsmateriaal.
Train de trainer, een krachtige leermethode Toolshero.
Het is een model dat wordt gebruikt om potentiële instructeurs of minder ervaren instructeurs te trainen, over de beste manieren om trainingsmateriaal aan anderen te leveren. Wat is het train de trainer principe? Train de trainer is een concept die veel wordt gebru.
Wil je jouw eigen praktijk als trainer in het onderwijs starten?
Heb je interesse in dit unieke concept en wil je graag meer weten kijk dan op onze website voor meer informatie en klik hier om het filmpje te bekijken. Lijkt het je leuk en uitdagend om aan de slag te gaan als adviseur en trainer voor jouw OnderwijsAdviesBureau Maltha?
Trainer / coach.
Trainer / coach. Vanaf het studiejaar 2018-2019 gaat het Instituut voor Sportstudies in het tweede semester een nieuwe minor aanbieden binnen het 3e jaars onderwijsprogramma. Deze gezamenlijke ALO / Sportkunde minor Trainer / Coach richt zich op talentcoaches topsport en ondersteunende sportprofessionals bv.

Contacteer ons