Op zoek naar inloggen connectis?

inloggen connectis
Connectis wijzigt binnenkort haar naam naar We-ID.
In de communicatie naar klanten toe zal de nieuwe naam en het nieuwe logo getoond worden. Ook moeten klanten voor ondersteuning contact opnemen via de nieuwe website. Tijdens het inloggen moeten klanten in plaats van Connectis nu We-ID voorheen Connectis selecteren.
keyboost.nl
Cookie beleid - Z login.
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. KvK nummer van uw organisatie. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Dé zekere keus voor eHerkenning. eHerkenning Z login. Niveau per dienst.
Partnership: samen bouwen aan kwaliteit - InfoProjects.
Om klanten veilig en gemakkelijk te laten inloggen op online diensten werkt InfoProjects samen met Signicat. Het resultaat van deze samenwerking is een volledig ontzorg-scenario voor het aansluiten en beheren van een eHerkenning, eIDAS en DigiD aansluitingen. Ideaal bij de inzet van EFAAS voore-formulieren.
Wat is eHerkenning - We ID.
Inloggen met behulp van een sms-code, token of app? Als gebruiker kiest u zelf hoe u inlogt. Met één eHerkenningsmiddel logt u in bij ruim vierhonderd organisaties. Het is niet meer nodig om verschillende wachtwoorden en inlogcodes te onthouden. Meer weten over eHerkenning of een eHerkenningsmiddel aanvragen? Als marktleider op het gebied van eHerkenning helpt We-ID u graag. eHerkenning per rechtsvorm. Organisaties zonder KvK. Besloten Vennootschap BV. Vennootschap onder Firma VOF. CV, NV, Coöperatie. eHerkenningsniveaus en tarieven van We-ID. €16,-, per jaar. Veel gebruikt voor.: €29,95,-, per jaar. Veel gebruikt voor.: UWV, DNB, Douane. Aanvraag meerdere KvK's.' Overzichtelijk uw medewerkers toegang geven tot een uitgebreide KVK-structuur. We-ID biedt ook eHerkenningsmiddelen aan op niveau EH2 en EH4. U kunt kiezen voor contracten van 1 of 3 jaar. Voor meer informatie en een overzicht van al onze tarieven, kunt u onze tarievenpagina bekijken. Naar alle We-ID tarieven. Nederlandse bedrijven digitaliseren in een rap tempo. Dit leidt ertoe dat steeds meer zaken online geregeld worden. Onderling, en met de overheid. U kunt als bedrijf hiervoor een tussenpartij inschakelen.
eHerkenning - Wikipedia.
Aanleiding bewerken brontekst bewerken. eHerkenning is opgericht in 2009 en is de opvolger van' '' DigiD voor bedrijven. Tot dan toe ontbrak een inlogvoorziening voor bedrijven om betrouwbaar en veilig online zaken te doen met de overheid. EZ nam daarom in 2009 het initiatief tot een marktconsultatie.
Rotterdamse inlogdienst Connectis komt in Noorse handen.
Rotterdamse inlogdienst Connectis komt in Noorse handen. Gratis registreren Heeft u een FD.nl account of bent u abonnee van Het Financieele Dagblad? U heeft een account, u bent abonnee? Log hier in. Krijg direct toegang tot dit artikel. Deel via WhatsApp Deel via Twitter Deel via LinkedIn Deel via Facebook E-mail Bewaar artikel in Mijn Nieuws. FD Redactie Colofon FD Gazellen FD Henri Sijthoff Prijs LinkedIn Twitter Facebook FD Producten FD e-paper FD Wijnen FD Vacatures Service Contact Abonneren Bedrijfslicenties Bezorgmelding maken Hulp bij inloggen FAQ Instellingen Mijn FD Voorwaarden Adverteren Copyright Statement Cookies Privacy Werken bij FD Familieberichten Responsible Disclosure BNR Nieuwsradio Company.info Energeia ESB De Jurist FD Mediagroep Fondsnieuws Pensioen Pro Springest.
Ledenportal - Brancheorganisatie beurzen, congressen, evenementen - CLC-VECTA.
Afhankelijk van hun dienstverlening kiezen de deelnemende overheidsorganisaties met welk betrouwbaarheidsniveau bedrijven inloggen. Hoe gevoeliger de informatie die je uitwisselt met de overheid, hoe hoger het betrouwbaarheidsniveau. Voor de aanvraag van een extra vuilcontainer bij de gemeente volstaat een lager betrouwbaarheidsniveau van voor het ziekmelden van een medewerker bij UWV. Veel organisaties vragen om betrouwbaarheidsniveau 3. Dat is dus een goed niveau om in te stappen. De Rijksoverheid heeft zes leveranciers aangewezen voor de uitgifte van eHerkenning-inlogmiddelen: Connectis, Reconi, Digidentity, KPN, QuoVadis en Z login.
E-herkenning.
Via eHerkenning kunnen ondernemers veilig inloggen op online overheidsdiensten. Ook is het gemakkelijk: je hebt straks nog maar één wachtwoord nodig om in te loggen bij UWV en alle andere overheidsorganisaties. Wat is eHerkenning? eHerkenning is een digitale sleutel waarmee ondernemers toegang krijgen tot de online dienstverlening van overheidsorganisaties. Zo doe je op één manier, met één inlogmiddel veilig en online zaken met de Rijksoverheid, gemeenten, provincies, waterschappen en andere publieke organisaties. eHerkenning is te beschouwen als de opvolger van DigiD voor bedrijven. Instanties stellen het gebruik van eHerkenning steeds vaker verplicht. Zo is het vanaf 1 november 2019 bijvoorbeeld niet meer mogelijk om zonder eHerkenning in te loggen bij UWV om werknemers ziek te melden, of bij de Belastingdienst om de btw-aangifte in te dienen. Maar ook voor het aanvragen van een subsidie of een vergunning is eHerkenning nodig, of voor het aanvragen van een VOG-verklaring voor een werknemer. Welk niveau heb ik nodig bij de aanvraag van mijn eHerkenning? Ondernemers zullen steeds vaker eHerkenning van minimaal niveau 3 nodig hebben om zich online te kunnen identificeren bij de overheid.

Contacteer ons