Op zoek naar cursus coaching onderwijs?

cursus coaching onderwijs
Coaching heeft als doel om je het inzicht in jezelf te vergroten.
Terug naar boven. Vind een coach. Vind een cursus. Coaching staat voor ontwikkeling en persoonlijke groei! Of je nu op zoek bent naar bedrijfscoaching, loopbaancoaching, life coaching, personal coaching, assertiviteitscoaching, counseling, kindercoaching of relatiecoaching Je vindt snel en eenvoudig jouw gespecialiseerde coach bij jou in de buurt! Ontdek alle verschillende coachingsvormen in het overzicht hieronder. Of lees meer over.: Wat is coaching? Wat doet een coach? Vormen van coaching. Burn-out coaching of Stress-coaching.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Coaching voor leerkrachten en docentenin het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbois tegenwoordig een belangrijk item. Werkdruk gaat omhoog, de functie wordt ieder jaar complexer en er worden meer en meer eisen gesteld aan leerkrachten en docenten vandaag de dag. Door deze opleiding tot coach onderwijs word je in staat gesteld de veranderende onderwijsvraag in kaart te brengen en hierop in te spelen. Neem gerust contact op over onze opleidingen tot coach post hbo.
Coaching hbo cursus Hogeschool Utrecht.
Joost van Andel is trainer en coach. Na zijn studies bedrijfskunde en bedrijfseconomie werkte hij in het bedrijfsleven om vervolgens de overstap te maken naar het hoger onderwijs. Hij volgde meerdere post-hbo opleidingen tot coach/therapeut bij Phoenix Opleidingen. Joost is aangesloten bij beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Zowel binnen de HU als in zijn eigen praktijk begeleidt hij individuen en teams bij hun ontwikkeling. Daarnaast doet hij promotieonderzoek op het gebied van coaching voor consultants. Na verschillende managers- en HR-functies te hebben bekleed, heeft Hilda Zuidam in 2007 de overstap gemaakt naar het beroepsonderwijs. Zij heeft zich vanaf 2010 verder verdiept in het begeleiden van individuen en teams binnen een organisatiecontext. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging Landelijke Verenging van Supervisors en Coaches LVSC. Sinds januari 2018 is zij medeoprichter van Stichting Het Bezinningshuis, waar zij mensen begeleidt rondom levensvragen met het thema 'verlies, rouw en sterven. Daarnaast geeft zij trainingen o.g.v. coachen in het algemeen en begeleiden op existentieel niveau tijdens de stervensfase in het bijzonder. Ze heeft HRM en Begeleidingskunde gestudeerd en een post hbo-opleiding stervensbegeleiding gedaan.
Coach in het onderwijs worden? Verbeter de kwaliteit van docent, school én leerling.
Met de systematiek van 'De' zes rollen van de leraar, leer je collegas opleiden en begeleiden in hun lespraktijk. De inhoud bevat dan ook vaardigheden die in een les effectief zijn: contact maken en houden, leiderschapsgedrag, doelen stellen, didactisch en pedagogisch handelen en het reflecteren op het leerproces. Basis - Opleiding voor coaches Ben je leraar of beginnend coach en wil je graag anderen binnen de school coachen? Met de basisopleiding tot coach in het onderwijs leer je wat coachen wel en niet is en waar professionele coaching aan voldoet.
Expertisecentrum De Kracht: Training - Coaching - Begeleiding - Advies.
Op onze negen scholen bieden we specialistisch onderwijs aan bijna 1.900 leerlingen. Ruim 550 medewerkers verzorgen speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in Tilburg en Goirle. Door dit brede aanbod kunnen we kinderen en jongeren een passende onderwijsplek bieden. Expertisecentrum De Kracht zorgt met haar 40 experts voor extra ondersteuning in het versterken van leerlingen, ouders, leerkrachten en professionals in het onderwijs. Ik voelde me bij mijn coach meteen op mijn gemak, gezien en positief benaderd. Coaching en begeleiding van onderwijsprofessionals.
Intercollegiaal coachen - Medilex Onderwijs.
Dag 2: Emotieleer en emotiemanagement - afweermechanisme en weerstandgedrag. Dag 3: Feedback geven en ontvangen - oefenen met coaching gesprekken. Dag 4: Diverse soorten coachingsgesprekken aanleren en oefenen vervolg. Dag 5: Persoonlijke en authentieke coachingsstijl en het effect hiervan. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en intervisie. Er wordt van je een actieve houding gevraagd tijdens de cursus. Wat zeggen deelnemers over Miranda VanBrabant en over de cursus Intercollegiaal coachen? Hoe beoordelen deelnemers de cursus? Cursus in het algemeen. Raadt de cursus aan. Deskundige, bevlogen, flexibele docent die de stof uitermate goed beheerst." Deze" cursus is echt een cadeautje. Miranda is open, humoristisch en een hele fijne coach." Door" een open en veilige sfeer was er veel ontwikkelruimte en eigen inbreng." Een" mooi gecombineerd programma, met een kwalitatieve mix van kennis, toepassing en docent." Om" het gedrag van en de worstelingen in een collega te begrijpen moet je ook jezelf beter begrijpen. Door deze cursus ben ik op beide terreinen gegroeid. Ik kan hiermee verder." Miranda Vanbrabant is geregistreerd psychodrama- en creatief therapeut en heeft al meerdere trainingen gegeven voor Medilex Onderwijs.
Online training: Coachen in zorg en onderwijs - PAO.
Opleiding arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP. Arbeids- en organisatiepsychologie. Diagnostiek en Interventies. 100 online leren. On Demand Webinars. Er wordt gewerkt aan de website! Daarom kun je je niet inschrijven tussen 21 mei 18.00 uur en 22 mei 12.00 uur. Online training: Coachen in zorg en onderwijs. Deze cursus staat in het STAP-scholingsregister. Een volledige online, praktijkgerichte basiscursus over coaching in de zorg- en onderwijssector. Rated 4.5 out of 5. Als gedragswetenschapper, psycholoog, pedagoog, maar ook als intern begeleider of maatschappelijk werker ga jij regelmatig in gesprek met collegas of cliënten. Veel van die gesprekken zijn erop gericht om jouw collegas of cliënten te coachen, van heel algemeen, tot specifiek: om een heel gericht doel te bereiken.
Kies voor een cursus psychologie en coaching LOI.
Een boeiend vakgebied met veelzijdige mogelijkheden. Van overheid tot commercieel bedrijf, van onderwijs tot gezondheidszorg: bij elke organisatie staat de mens centraal. Op de gehele arbeidsmarkt is behoefte aan professionals die begrijpen wat mensen denken en doen - en die weten hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Die psychologische kennis kun je gebruiken om klanten beter te bedienen, personeel blijer naar het werk te laten gaan, burgers beter voor te lichten. Steeds vaker is behoefte aan persoonlijke begeleiding en daarmee aan specialisten met coachingsvaardigheden. Het vakgebied psychologie en coaching is altijd in beweging en biedt daardoor veelzijdige perspectieven. De LOI biedt veel beroepsgerichte cursussen op het gebied van psychologie en heeft ook een breed aanbod in coachingopleidingen. Van Budgetcoach tot Loopbaancoaching en Professioneel kindercoach. Van veel cursussen is ook een speciale variant voor wie zelfstandig aan de slag wil in dit boeiende vakgebied. Wat je ambities ook zijn, de LOI heeft een passende cursus - thuis of klassikaal - voor je met uitstekende perspectieven.
Cursus - Coaching voor ib en coördinatoren CED-Groep.nl.
Je hebt een individuele eindpresentatie verzorgd, waarin je de competenties toont die je tijdens deze cursus ontwikkelde. Het niveau van de training is post-hbo: voor deelname is een afgeronde hbo-opleiding vereist. Je ontvangt een certificaat wanneer je aanwezig bent geweest tijdens vier van de vijf bijeenkomsten, de literatuur is bestudeerd, de eindpresentatie is gehouden en de opdrachten als voldoende zijn beoordeeld. Voor schoolleiders in het primair onderwijs is er de cursus Coaching voor schoolleiders.

Contacteer ons