Op zoek naar vacature spiritueel coach?

vacature spiritueel coach
vacatures.
Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om twee dagdelen per week bij ons te komen schoonmaken. Dan zijn wij op zoek naar jou! Over cursuscentrum de Poort.: De Poort is een centrum voor zingeving en spirituele groei. In de Poort worden cursussen, workshops en lezingen gegeven.
lokaal
Vacatures Vadere.
Je hebt aantoonbare ervaring hebt als coach en begeleider. We overleggen enkele keren per jaar op verschillende plekken in Nederland. Je hebt de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn. Je zet je in voor het organiseren en begeleiden van meerdaagsen. Belangrijk hierin is dat je eigentijdse themas kan koppelen aan zingeving en spiritualiteit en hierover activiteiten kan verzinnen. Je bent in overleg aanwezig bij andersoortige bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld langsgaan bij scholen op aanvraag. Wat kan Vadere je bieden? Ervaring en kennis naast je huidige werk of andere activiteiten. Een waardevol netwerk van collegas uit verschillende sectoren. Vergoeding voor reis, verblijfs en overige kosten. Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
keyboost.nl
Vacatures, bezit jij spiritueel talent?
Bezit jij spiritueel talent? Bezit jij spiritueel talent? Heb je ervaring op spiritueel en/of psychologisch gebied? Help je graag mensen verder in het leven? Ben je minstens 12 uur per week beschikbaar? Flexibiliteit in het aan- en afmelden. Werken waar en wanneer je wil.
Spirituele vacature Healer Coach-winkel-kantoor-medewerker in loondienst.
Cliënten die bij je komen voor sessies zijn soms ook zelf healer, reader of coach. Naast de sessies die je aan Elohim cliënten geeft steun je het team door aanvullend werk op het kantoor, in de edelsteenwinkel en bij andere zaken, net wat er nodig is. Het Elohim Centre trekt voor sessies vele multidimensionale healers met een eigen praktijk aan, studenten op het pad van zelfrealisatie en verlichting, sensitieve cliënten, maar ook gewone gezins-, werk-, huis- of relatievragen. Verder kun je bij het Elohim Centre ook leren edelsteen chakraleggingen geven. Ieder Elohim teamlid heeft zijn eigen hoofdtaak. Naast de eigen hoofdtaken zijn de Elohim teamleden ook bereid ondersteuning aan elkaar te bieden indien nodig of een keertje bij de schoonmaak in te springen als dit noodzakelijk is. Het team is intuïtief, spiritueel, bewust en open en leeft en werkt vanuit de ziel.
Vacature - Rimpels op je ziel.
Vacature - Rimpels op je ziel. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde coaches. Rimpels op je ziel is opgericht om zo veel mogelijk mensen te helpen met gerichte adviezen. Wij geven onze cliënten realistische handvatten zodat zij leren verantwoording te dragen voor hun persoonlijke geluk.
Vacatures medium, paragnost en spiritueel werker.
Nieuw bij mediumchat? Werk als Spiritueel coach op Mediumchat. Kies voor Mediumchat als spiritueel dienstverlener. Er zijn tal van redenen waarom Mediumchat een super-interessant spiritueel contactplatform is voor spiritueel dienstverleners die open staan voor een nieuwe uitdaging. De belangrijkste zaken die Mediumchat onderscheiden, zijn.: Alleen echte profielen., Het beste chat systeem in de markt.,
292 vacatures voor Spiritueel Coach in Nederland 11 nieuw.
NT2 Trainer parttime in Rotterdam - DIT IS WIJS. Nederland Vacature Groep. Wees een van de eerste sollicitanten. 3 dagen geleden. Actief aan het werven. 2 weken geleden. Trainer RTGB, Utrecht. Trainer RTGB, Utrecht. Wees een van de eerste sollicitanten. 1 week geleden. Bergen op Zoom. Wees een van de eerste sollicitanten. 3 weken geleden. Wees een van de eerste sollicitanten. 4 weken geleden. Wees een van de eerste sollicitanten. 2 weken geleden. Ministerie van Justitie en Veiligheid. Wees een van de eerste sollicitanten. 5 dagen geleden. Coach-Point zoekt een Specialistisch ambulant begeleider/behandelaar, Spijkenisse. Coach-Point zoekt een Specialistisch ambulant begeleider/behandelaar, Spijkenisse. Wees een van de eerste sollicitanten. 1 dag geleden. Wees een van de eerste sollicitanten. 4 dagen geleden. Wees een van de eerste sollicitanten. 5 dagen geleden. Wees een van de eerste sollicitanten. 2 weken geleden. Wees een van de eerste sollicitanten. 15 uur geleden. bbb health boutique. Wees een van de eerste sollicitanten. 3 dagen geleden. Meer vacatures weergeven. U hebt alle vacatures voor deze zoekopdracht bekeken. Instellingen voor gasten. Bahasa Indonesia Indonesisch. Bahasa Malaysia Maleis. 简体中文 Chinees - Versimpeld. 正體中文 Chinees - Traditioneel. Ontvang e-mailupdates voor nieuwe vacatures voor Spiritueel Coach in Nederland.
Sonja Elferink Spiritueel Coach indebuurt Alkmaar.
31 6 46043833. Over Sonja Elferink Spiritueel Coach. Sonja Elferink Spiritueel Coach is één van de 16 bedrijven in de categorie coaches in de stadsgids van indebuurt Alkmaar. Sonja Elferink Spiritueel Coach is gevestigd aan de Alkmaar in Alkmaar. Dit bedrijf is 7 dagen per week geopend.

Contacteer ons