Op zoek naar coaching opleiding onderwijs?

coaching opleiding onderwijs
Coaching staat voor ontwikkeling en persoonlijke groei!
Coaching kan tot doel hebben om.: jou te stimuleren. jou te begeleiden in je ontwikkeling. jouw werk- of studieprestaties te verbeteren. jouw doelen te bereiken. jouw levenskwaliteit te verhogen. Kenmerken van een goede coach. Een goede coach richt zich op jou en jouw doelen.
Online training: Coachen in zorg en onderwijs - PAO.
Allereerst word je welkom geheten door een coach Mattijn. Hij laat jou nadenken over wat je al gedaan hebt met coachen en je krijgt een korte introductie op hoe wij PAO coachen zien. Vervolgens start je een kennistest waarin jouw training wordt samengesteld. Scoor je goed op onderdeel 1, dan hoef je minder punten te halen in de resterende training en kom je eerder bij de eindtest.
Cursus - Coaching voor ib en coördinatoren CED-Groep.nl.
Je hebt een individuele eindpresentatie verzorgd, waarin je de competenties toont die je tijdens deze cursus ontwikkelde. Het niveau van de training is post-hbo: voor deelname is een afgeronde hbo-opleiding vereist. Je ontvangt een certificaat wanneer je aanwezig bent geweest tijdens vier van de vijf bijeenkomsten, de literatuur is bestudeerd, de eindpresentatie is gehouden en de opdrachten als voldoende zijn beoordeeld. Voor schoolleiders in het primair onderwijs is er de cursus Coaching voor schoolleiders.
Opleiding: Coach in het onderwijs post-HBO registeropleiding - Springest.
Het leuke van deze 1 jarige opleiding is dat je de theorie direct in de praktijk brengt en er dan met je opleidingsgroep op terugkijkt, hierdoor leer je direct wat er goed gaat en wat je nog kan leren. Ook als je tegen problemen aanloopt kun je die gelijk inbrengen in de volgende bijeenkomst. De theorie gaat zowel de breedte als de diepte in, waardoor je goed in beeld krijgt hoe coaching kan slagen. Al met al een uitdagende studie, ik raad het elke beginndende coach in het onderwijs aan" - 05-04-2011 10:24.:
Coaching en Begeleiding - Post-hbo opleidingen - Inholland Academy.
Coaching en Begeleiding. Wil je als leerkracht basisonderwijs opgeleid worden tot gecertificeerd coach, zodat je collega's' op school kunt coachen en begeleiden? Of juist leren hoe je als kindercoach het beste uit een leerling haalt? De laatste jaren groeit het besef dat coaching een zeer waardevol instrument is om jezelf als leerkracht, IB'er' of gedragsspecialist verder te professionaliseren. Wij bieden jou post-hbo opleidingen en cursussen in verschillende vormen van coaching en begeleiding. Bekijk hieronder het aanbod. Post-hbo opleidingen Coaching en Begeleiding. Coachingsvaardigheden voor schoolopleiders online module Nieuw! Kindercoach in het onderwijs.
Onderwijs en opleidingen - ECO-Coach.
Onderwijs en Opleidingen. Home Onderwijs en opleidingen. Van docent en trainer naar ECO-Coach. Bij onderwijsinstellingen, opleidingsinstituten en sportverenigingen dringt steeds meer het besef door dat aansluiten bij de doelen en behoeftes van de student en sporter het meeste leerrendement oplevert. ECO-Coachen stelt de student/sporter centraal. De ECO-Coach stemt zijn aanpak af op de doelen van de student/sporter. Het CIOS Heerenveen/Leeuwarden heeft het ECO-Coachen als keuze leereenheid binnen de opleiding.
Coach in het onderwijs worden? Verbeter de kwaliteit van docent, school én leerling.
Met de systematiek van 'De' zes rollen van de leraar, leer je collegas opleiden en begeleiden in hun lespraktijk. De inhoud bevat dan ook vaardigheden die in een les effectief zijn: contact maken en houden, leiderschapsgedrag, doelen stellen, didactisch en pedagogisch handelen en het reflecteren op het leerproces. Basis - Opleiding voor coaches Ben je leraar of beginnend coach en wil je graag anderen binnen de school coachen? Met de basisopleiding tot coach in het onderwijs leer je wat coachen wel en niet is en waar professionele coaching aan voldoet.
Intercollegiaal coachen - Medilex Onderwijs.
Dag 2: Emotieleer en emotiemanagement - afweermechanisme en weerstandgedrag. Dag 3: Feedback geven en ontvangen - oefenen met coaching gesprekken. Dag 4: Diverse soorten coachingsgesprekken aanleren en oefenen vervolg. Dag 5: Persoonlijke en authentieke coachingsstijl en het effect hiervan. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en intervisie. Er wordt van je een actieve houding gevraagd tijdens de cursus. Wat zeggen deelnemers over Miranda VanBrabant en over de cursus Intercollegiaal coachen? Hoe beoordelen deelnemers de cursus? Cursus in het algemeen. Raadt de cursus aan. Deskundige, bevlogen, flexibele docent die de stof uitermate goed beheerst." Deze" cursus is echt een cadeautje. Miranda is open, humoristisch en een hele fijne coach." Door" een open en veilige sfeer was er veel ontwikkelruimte en eigen inbreng." Een" mooi gecombineerd programma, met een kwalitatieve mix van kennis, toepassing en docent." Om" het gedrag van en de worstelingen in een collega te begrijpen moet je ook jezelf beter begrijpen. Door deze cursus ben ik op beide terreinen gegroeid. Ik kan hiermee verder." Miranda Vanbrabant is geregistreerd psychodrama- en creatief therapeut en heeft al meerdere trainingen gegeven voor Medilex Onderwijs.
Opleidingen Coachen leerlingen - in Nederland.
Zit er een coach in je Zit er een coach in je? Coaches worden vaak ingeschakeld om mensen te helpen bij hun ontwikkeling. Dit kan ontwikkeling op de werkvloer betekenen of persoonlijke ontwikkelin. Beter Klassenmanagement met de vijf rollen van de. HPC - Utrecht. Het optimaliseren van de prestaties en ontwikkeling van leerlingen is één van de belangrijkste taken van scholen. Dit wordt door veel factoren beïnvloed, waarvan de docent/leraar er één is. - Diverse locaties Nederland. Werk jij in het onderwijs en heb je moeite met het begeleiden van leerlingen met dyslexie? Of ambieer je een functie als dyslexiecoach binnen het onderwijs of als zelfstandige? Kinderen met lees- en. Coach Moeilijk Opvoedbare Kinderen. - Diverse locaties Nederland. Vind jij het een uitdaging om als coach kinderen met ongewenst gedrag te begeleiden? Of werk je in het onderwijs, de kinderopvang of de hulpverlening en wil je je specialiseren in het omgaan met ong. - Diverse locaties Nederland. Wil jij als zelfstandig onderwijscoach kinderen van 4 tot 12 jaar begeleiden bij rekenproblemen? Of werk je in het onderwijs en wil je daar als remedial teacher aan de slag met leerlingen met een re. Coach Sociale Vaardigheden voor Kinderen.

Contacteer ons